Halihó Pajtások! Alig egy hét múlva folytatódik a DUNA AUTÓ Autós Gyorsasági Országos Bajnokság, a Pannónia-Ringen.

A Pannónia-Ring 4,7 km hosszú, mindkét irányban versenyzésre alkalmas, eredetileg motorversenypálya, a Budapesttől 202 km-re található Ostffyasszonyfától nem messze található. Mozgalmasnak ígérkezik a hétvége, hiszen a magyar bajnoki futamok között különleges programok és az osztrák Young Timer és Histo Cup betétfutamai kerülnek megrendezésre, így több mint 200 versenyautót tekinthetnek meg a pályán és a bokszokban azok, akik kilátogatnak a hétvégén.

És persze mi is ott leszünk, a hungaroringi harcok után kijavított Suzukikkal Tőzsér Áron és Lévai Zoltán, a kistúrában Dr. Grigalek Gábor az új airboxot kapott Clioval, míg a nagytúrában a tavalyi bajnok Horváth Zsolt a Ferrari F430-al és ProexRobi a Clio v6-al áll majd rajthoz.

Versenyen kívüli programként említenénk még a Suzuki Kupa VIP autóival versenyző Rippel fivérek bemutatóját valamint a „Rajtrács Szépe” szépségversenyt, amelyen a résztvevő hölgyek értékes nyereményekre számíthatnak, továbbá a díjátadó ünnepség után, egész estés szórakozás várja a látogatókat.

A Pannónia-Ring autóval az alábbi útvonalon közelíthető meg:


Nagyobb térképre váltás

Ne tántorítson el senkit a távolság, gyertek el, a szombat esti bulit nem ér kihagyni!

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr562017025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása