Ezt az örök érvényű mondást ízlelgettem, miközben a bejegyzést fogalmaztam magamban. Az élet mindig hoz valami újat, és jelen esetben régit is. Kezdjük az újdonságokkal, van belőlük bőven!

  • Áron és Zol első hosszú távú versenyére készül.

  • A versenyt külhonban, a Slovakia Ringen rendezik, ahol még egyikük sem versenyzett.

  • Azzal a versenyautóval, amivel részt vesznek a megmérettetésen, még soha nem mentek egy métert sem. Még pedig egy olyan versenytechnikáról van szó, melyet mi magunk sem hittünk, hogy igazi versenykörülmények között látunk majd viszont.

Nemrég írtuk, hogy az Astrákat kivontuk a hadrendből és megérdemelt nyugdíjas éveiket lelkes és korántsem ügyetlen amatőrök kezei alatt töltik majd az élményautózás.hu rendezvényein. Hát tévedtem!
Tévedtem amikor az hittem, hogy ezek a remek technikák nem versenyeznek többet.

Márpedig igen! A háromfős különítményünk Doki, Áron és Zol az egyik Astrával vág neki
a 6 HOURS LE SLOVAKIA RING 2010-nek.

Természetesen győzelmi kényszer, és esélyek nélkül - a fiúk ugyanis képesek lennének a sikerre, de sajnos historic kategóriát nem indítanak - , inkább a pálya minél behatóbb megismerését tűzhetik ki reális célként maguk elé.
A versenyzők elsődleges feladata tehát a pálya tanulása, a lehető legtöbb tempós kör megtétele, Petié és a szervízcsapaté az Astra életben tartása lesz. Mindkettő komoly kihívás a Duna Autó Országos Gyorsasági Bajnokság soron következő június 26-27.-i futamai előtt.

Mi már 21-én kiköltözünk a pályára, így lesz módunk felkészülni a 24.-i hatórásra és a hétvégi bajnokira, ahol mindenki visszatalál saját technikájához: Doki a kis Clioban, Zsolti a  TW STEEL Ferrariban, ProexRobi V6-ban, Áron és Zol pedig a kupás suzukikban állnak majd rajthoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr32062996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása