A feladat igen egyszerű: készíts olyan fotót ahol bármilyen formában megjelenik a PROEX és töltsd fel a facebookra. A cél olyan kép készítése, ami még minket is meglep, kreatív vagy csak egyszerűen jól néz ki.

Azért azt előrebocsátjuk, a mi meghökkentésünk nem könnyű feladat. A szalmabálákból kirakott Proex-logó légi felvétele szinte esélytelen, és ha a Formula magazin rólunk szóló cikkével a kezedben, szabadságot Tibetnek sállal a nyakadban fotóztatod le magad a Tienanmen-téren még nem éri el az elvárt szintet, de talán ha a bal szemhéjadra tetováltatod logónkat, lehet esélyed a dobogóra!

Azt azért kérjük, hogy a feladat teljesítése ne veszélyeztesse a testi épségeteket, ne járjon más tulajdonának megrongálásával (pl. graffiti).

A játék folyamatosan tart, havonta az általunk kiválasztott 5 legjobb képet szavazásra (lájkolásra) bocsájtjuk és a három legtöbb lájkot összegyűjtő kép feltöltőjét megjutalmazzuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr772201305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása