Mármint a technikának ördöge.
A kora délelőtti megérkezés után honfoglalással telt a nap jó része Pannóniában, pontosabban a Pannoniaringen. Mire végeztünk az alaptábor felépítésével megérkezett a versenyzők első csoportja is Horváth Zsolt, Tözsér Áron és Nagy Norbi. Mint azt már írtuk Norbi a fekete Fiestát az év utolsó bajnoki futamaira ezüst Cliora cseréli.

És ezzel el is jutottunk a technika ördögéhez akivel volt „szerencsénk” ismét személyesen találkozni. A bűzös patás először betelepedett Norbi mellé a Clioba és fondorlatos módon néhány kör alatt meghajtogatta kissé a szelep himbákat. Az, hogy a galád tett vége nem lett egy hangos szelep-dugattyú randevú, nagyban köszönhető Norbi remek hallásának és ProexRobi rutinjának, ugyanis mindketten észlelték az árulkodó zörejeket és még időben
megálljt parancsoltak a kisautónak.

Áron már többször mondta, hogy nem túl szerencsés a versenyeken, hát ezt már edzéseken is elmondhatja magáról. Mivel Lajos elkezdte lebontani a Clio hengerfejét, így kénszagú „barátunk” kénytelen volt szépen átsétálni a pechére épp a boksz utcában álló Suzukiba. A bajkeverő munkálkodásának köszönhetően Petinek egy szinkron hiba miatt váltócserével telt az este hátralévő része, míg Áron a már a korábban megtett körök felvételeinek nézegetésével, és elemzésével volt kénytelen beérni.

És a műszaki gondoknak ezzel még koránt sem volt vége!
A számítógépeinkhez kapcsolt két külső adattároló nem képes kommunikálni munkaadójával, sőt teljes adatvesztéssel fenyeget, és akadozik az amúgy is lassú internet. Beni próbálkozott ráolvasással, fokhagymával és mindenféle frissítéssel, adatmentéssel. Áldozatos munkájának eredménye, hogy most reggelre sikerült ezt az írást és a videót megosztani.

 

Reményeink szerint Lucifer technikai problémákért felelős megbízottja ezzel egész hétre és hétvégére kiszórakozta magát nálunk és végleg tovább áll. Reményünket táplálja az is, hogy többen is patakopogást hallottak az egyes boksz felé

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr732245171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása