A nap második fellépője Horváth Zsolti és a Ferrari hozta a minimum elvárhatót, hisz három kör teljesítése után sokáig vezette a magyar értékelést de végül Walter Csabának sikerült három századdal megelőznie így a honi mezőny második helyén zárt.

Ha az F1-ben lettünk volna Czollner és Palik urak rekedtre üvöltötték volna magukat, hogy "ez hihetetlen! Horváth Zsolti eltaktikááázta! ez nem lehet igaz, hihetetlen, letelt az idő vége a kvalifikációnak már nem tud gyors kört futni, ezért fejek fognak hullani!"

Hát pedig így történt. Zsolti békésen szemlélte az ellenfeleket, amikor Walter Csaba megfutotta a pole-t érő idejét. Ekkor azonnal öltözni és készülődni kezdett, de már nem jutott idő a javításra. Ez van, de a nagyoktól megtanultunk egy ilyenkor alkalmazható frázist, miszerint ha kedvezőtlenül alakul egy időmérő, akkor "legalább a pálya tisztább feléről indulhatunk".

Suzukis összefoglaló hamarosan!

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr762252734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása