Rohan az idő, elmúlik a nyár.. ugye ismerős? Napról napra közeleg az ősz és ezzel a bajnoki szezon vége.
A salzburgi verseny rajtlistáján ismét szolgáltatunk egy újdonságot. Külön-külön már megszokott az is, hogy szerepel rajta Szabolcs Róbert meg Suzuki Swift, de a kettő együtt annál érdekesebb.

Hogyan alakult ki az, hogy te Suzukiba ülsz a Salzburgringen?
- Nagytúrás mezőny szinte nem lesz és nem bírom autózás nélkül. Valamint nem mentünk még ezen a pályán és nincs rá beállitásunk. Három egyforma autóval le tudjuk röviditeni a tesztelési időt. Mindösszesen 6x20percünk lesz arra, hogy megtaláljuk a megfelelő beállitást.
Mentél már korábban Suzukival, miben különbözik a hátul-hajtott Cliotól?
- Egész máshogy kell a kanyarokat csinálni, a Suzuki sokkal nyugodtabb.
Sokszor beszéltünk róla, de eddig nem sikerült kipróbálni, most megpróbálkoztok a szélárnyékozással az időmérőn?
- Igen itt nagyon fontos lesz, mert a hosszú egyeneseken nagy sebességet fogunk elérni és ott nagyobb a légellenállás.
Milyen eredménnyel lennél elégedett? Vagy az eredmény nem számít, csak asszisztálsz a fiúknak?
- Ha elég gyorsak, akkor elöttem lesznek, amit nagyon remélek. Viszont ha valami gikszer üt be, akkor nem állhatok meg mögöttük, akkor a saját versenyemre koncentrálok
A pályáról milyen információkat tudtál meg eddig?
- Gyors egyenesek és sikánok, nincs elég boksz, akár hó is lehet és az ellenfeleink már mentek rajta.
Nem túl pozitív előjelek. Úgy tudjuk hogy, rajtad kívül lesz egy másik "új" fiú, Elekfy Witold is ott lesz a salzburgringi suzukis mezőnyben, ellene versenyeztél már?
- Vele még nem, de a Csuti Lacival már repültünk ki együtt a pályáról, jó csaták voltak. Remélem a Vitekkel is egymásra találunk majd.
A GFS vezetőjét a Genex suzuki swift bio kupa nevelőapját Burkus Egont nem sikerült rávenni a "csapatvezetők versenyére"?
- Egon ebből a játékból most kimarad, de biztosan megszakad a szíve a pálya szélén állva.
Mi lesz a jövő heti ütemterv, az utazás és az edzések tekintetében?
- Szerda délután indulunk, csütörtökön kicsit városnézünk, este elfoglaljuk a helyünket a bokszutcában, pénteken pedig már tesztelünk.

Arról hogy milyen volt az utazás, és hogy mi történik velünk természetesen megpróbálunk minél gyorsabban és részletesebben beszámolni. Ha az égiek és a sávszélesség is úgy akarja, élőben, webkamerán figyelhetitek állomáshelyünket - mert ugye itt nincs box, csak Fahrelager meg lila tehenek és Mozart.

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1002304399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása