A show ugyan erre az évre vége tért, a munka viszont sosem állhat meg.
 
Ahhoz, hogy a versenyautóink minden versenyen tiptop állapotban legyenek, rengeteg munkára van szükség, ahogy az alábbi képeken is látszik.
 

Ilyen beavatkozásokra év közben nem igazán van időnk, így néha megesik, hogy az autók állapota "csak" versenyképes, az esztétikai állapot pedig némi kívánnivalót hagy maga után.

 


Mint arról korábban beszámoltunk, épp Áron autóját makulátlanítjuk, új ajtókat kapott, ki lett cserélve mind a két oldala - a hátsó sárvédők és a küszöbök - valamint az első és hátsó lökhárítók alatt is kijavításra kerültek az egyébként takarásban lévő lemezek és felfogatási pontok.
 
A lakatosok időt nem sajnálva törekszenek a felületek legtökéltesebb állapotba hozására, hogy az AC2000 fényezői a legkevesebb kitöltőanyag felhasználásával készítsék majd el "Mancika" új fényezését.

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr322625964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása