A FRANCIA KAPCSOLAT

Címkék: szponzor csapat

2010.02.22. 12:43

Na nem kell senkinek párhuzamot vonni a híressé vált amerikai film kemény öklű nyomozója, „Popeye” Doyle - aki előbb üt, azután kérdez - és a mi szeretett keménykezű, de érző szívű csapatvezetőnk, Szabolcs „Proex” Robi között.

Az viszont tény, hogy több szálon kötődünk Galliához. Egyrészt családunk két szeretett tagja is onnan származik - Clio v6 és a Clio 1,6 - , másrészt kenőanyag partnerünk már évek óta az XPA-Oil Kft, az IGOL hazai forgalmazója.
És ez az idei szezonban is így marad! 2010-ben is az IGOL által kifejlesztett motorolajak gondoskodnak motorjaink gördülékeny működésről.

Kapcsolatunk az XPA-Oil Kft. munkatársaival túlmutat a puszta partneri kapcsolaton, és örömmel mondhatjuk barátinak. Példamutató az is, hogy a nehéz gazdasági helyzet ellenére nem „csak” forintban mérhető támogatást kapunk Tőlük, hanem az anyacég kutatási, fejlesztési, elemzési lehetőségeit is csapatunk szolgálatába állítják.

Ez a mindennapokra lefordítva az jelenti, hogy az általunk leengedett olajat elemzésre eljuttatják
a gyárba, ahol a mérnökök a legmegfelelőbb kenőanyag összetételre tesznek javaslatot.

És, hogy ne csak az autók érezzék a kényeztetést, reméljük, hogy néhány rajongónknak is része lehet abban a szerencsében, hogy megkóstolhassa az XPA-Oil Kft. igazgatója által készített remek pörköltet egy boksz-látogatás alkalmával.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr731780649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása