ProexRobinak - aki a szervezés minden részletével foglalkozik - nincs könnyű dolga.
Mit honnan rendeljen ahhoz, hogy minden időben meglegyen, ki mikorra készül el a rábízott részfeladattal - neki kell egy egységes, működő egésszé kovácsolni a mozaik kockákat.
Hát nem egyszerű de eddig az ütemtervet sikeresen tartjuk.

A visszaszámlálás elkezdődött, az egyik autó már vissza jött a fényezőtől,
a másikra a szakemberek épp most varázsolnak új ruhát.

Korainak tűnik, de a matricázásra felkért Epres Erika is hozzálátott már az autók feliratozásához, a matricakészletek ráncfelvarrásához is, hogy a már meglévő partnereinket a lehető legmagasabb szinten kiszolgálhassuk, továbbá az sem utolsó szempont, hogy így pontosan fel tudjuk mérni, hogy még milyen és mekkora reklám felületekkel gazdálkodhatunk.

A szitás és hímzőműhelyben is gőzerővel készül a csapatruházat, kabát és póló.

Ami még legalább ilyen fontos és örömteli, hogy sorra érkeznek az elengedhetetlen alkatrészek, fogaskerekek, lengéscsillapítók, műanyag elemek, a biztonsági üzemanyagtartály és más fontos dolgok.

A fiúknak már „csak”  össze kell legózni a részeket egy ütőképes, megbízható „versenycélból épített precíziós műszerré”.

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr281811613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása