És ez is megtörtént!

2010.10.09. 23:20

Célban az Alerant Endurance Team Lotus versenyautója!

Tízenkét óra feszültség, izgalom és megállás nélküli koncentráció után megtörtént az amiben a rajt előtt szinte biztosak voltunk, féltávnál jó esélyt láttunk rá, majd az utolsó órában reménykedtünk.

És ez is megtörtént, célban az Alerant Endurance Team Lotus versenyautója!

Az Oscar gálán is mindig mindenki megköszöni mindenkinek, hol őszintén hol kevésbé. A mi esetünkben őszinte dicséretet érdemel a szerelőgárda, akik mindent megtettek, hogy versenyben tartsák az Alerant Endurance Team versenyautóját.

Ahhoz hogy a pilóták teljesítményét értékelni tudjuk, fel kell idézni a Siófokra vezető utat nyáron az autópályán, ha ez megvan az élményt szorozzuk meg hárommal és tetézzük azzal, hogy autónkban elromlott a klíma. Na ezek az Urak mindezt versenytempóban tízennégy kanyarral nehezített aszfaltcsíkon tették.

Nem érdemtelen hát a dicséret. Szép volt fiuk!

A tények: a 12h Hungary hosszú távú verseny abszolút értékelésének 15.helyén

ezzel a A3T kategória 5. helyén a Burkus Egon, Tim Gábor, Tőzsér Áron összetételű Alerant Endurance Team végzett.

Most egy kis pihenő következik, hétfőn kezdjük feldolgozni a leforgatott nyersanyagot, hogy jó esetben szerdán már a képes összefoglalóval jelentkezhessünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr742359135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása