Rövid időre ugyan, de csapatunknál vendégeskedett a magyar jégkorong sport két kimagasló egyénisége, Szuper Levente és Horváth András.

Ez a vendégség úgy jöhetett létre hogy a válogatott szikrázóan kemény és technikás bekkje Horváth Balu az elmúlt hétvégén a büntető pad helyet a Genex Suzuki Swift Bio kupában szereplő egyik, hírességek számára fenntartott VIP autó ülését és gumijait koptatta -a rá jellemző vehemenciával.

Ha már ott volt, hát idegenvezetőként is kipróbálta magát és hálóőr barátját végig vezette a boxutcán. Szuper Leviről tudni kell, hogy rajong a Ferrarikért, így teljesen kézenfekvő volt, hogy Horváth Zsolti TW STEEL Ferrarija legyen a háttere az RTL Klub és a Sport Klub  számára vele készült interjúnak. Amint az a képekből kiderült, szerintünk remekül érezte magát nálunk és bízunk benne, hogy az idény folyamán ismét felkeres minket és talán egy kicsit hosszabban is elidőzik boxunkban.

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr121981037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása