Míg világ és szaksajtó a hétvégén Abu Dhabira figyel, ahol a Alonso, Vettel és Webber hármasa küzd a világbajnoki címért, addig a mi figyelmünket leginkább Horváth Zsolti Ferrarija foglalja le.

 

 
 
Ha valaki meglátja ebben a pillanatban a 2009-es abszolút bajnok autóját műhelyünkben, valószínűleg halálra rémül, hogy mit műveltünk vele. Pedig ez csak a jövő szezonra való felkészítési procedúra része.
 
 
A motor és a váltó eltávolítása után Petiék kiszedték az üzemanyagtartályokat is, amit új és korszerűbb rendszer vált majd, ugyanis a jelenleginek lejárt a homologizációja. Valamint folyik az alumínium-alváz vizsgálata is, a versenykörülmények okozta állandó rezgések miatt létrejövő esetleges apró repedéseket keresve ellenőrzik a fiúk minden centiméterét. Ezzel egy időben zajlik a váltó felújítása, amivel igyekszünk minél hamarabb végezni.
 
 
És ha mindezzel megvagyunk, akkor az autó ponyva alá kerül, hogy Zsolti tavasszal egy makulátlan gépezettel vághasson neki a 2011-es bajnoki szezonnak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr542462759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása