Mint azt korábban már megosztottuk veletek, ezen a hétvégén a Magyar Autós Gyorsasági Bajnokság következő fordulója zajlik a Pannónia Ringen.

Csapatunk már meg is érkezett a helyszínre, hosszú és mozgalmas utazáson vagyunk túl, történt ugyanis, hogy sikerült elveszítenünk lakókocsink tetőablakát és ez az időjárást elnézve több mint aggasztó.

Amig a pályán a motorosok köröznek, versenyzőink a versenyzői pihenőben elemzik a tavalyi év videófelvételeit és ProexRobi próbálja jótanácsokkal ellátni a két suzukis pilótánkat. Annak ellenére, hogy mind ketten igen tehetségesek, még nekik is szükségük lesz a késő délutáni körözgetésre. A pálya számukra még ismeretlen és Michael Scumacher idejét sem kell megdönteniük, különösen azért, mert a hétszeres Formula-1 világbajnok motoron teljesítette néhányszor a pályát egy teszt alkalmával. Ez a háttér-információ azért is lényeges, hiszen a legfrissebb hírek szerint a Pannónia-Ring hamarosan a MotoGP sorozat versenyállomása lehet, ha megkapja a fejlesztéshez szükséges állami támogatást, kiváltva ezzel a tervezettel ellentétben még csak papíron létező Balaton Ringet.

A Kalaschnikow Nagytúraautó Bajnokságban induló abszolút bajnok Horváth Zsolt ugyan ma nem ül autóba de a csapatszellemet jól példázza hogy ő is kilátogatott már a pályára akklimatizálódni és egy kis friss benzingőzt szippantani, hogy teljes legyen a fizikai és szellemi felkészültsége a hétvége futamain.

Megérkezett a VIP-autók 50 százaléka is, tehát full gázon zsong az egész paddock, pedig a hivatalos kezdésig még több mint két nap van.

A teszt utáni élménybeszámolókkal és az első benyomásokkal később még jelentkezünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr532030557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása