Végre elkezdődött! Ez már bizony verseny! A délelőtti szabadedzéseken ProexRobi kivételével (mert Ő csapatvezetői feladatait a saját versenyzése elé helyezte) mindenki elkezdte a ráhangolódást a rajtsorrendről döntő időmérő edzésére.

Elsőként Dr. Grigalek Gábor gurult ki a kvalifikációra, és a 7. körében megfutotta 2:15.195 idejét, ami 3. pozíciót ért.

Az időmérő edzések sora a Kalaschnikow Energy Drink nagytúra autók mezőnyével folytatódott, ahol Szabolcs ProexRobi mellett (aki 2:07.738-al a 10 helyre érkezett) Horváth Zsolt és a TW STEEL Ferrari képviselte színeinket. (csak képletesen, mert ugye a technika nem narancs-kék hanem ezüst-piros).

Zsolti a minimumra szorította a megtett körök számát, ugyan is két gyors köre elegendő volt a magyar bajnoki első rajtkockájához. Ideje 1:57.521, ami azért is értékes mert ezzel a Nürnburgringet is többször megjárt, GT versenyeken állandó résztvevő Walter Csabát sikerült maga mögé utasítania.

Végül a Suzikik kerültek sorra, így Áron és Zoli is megkezdte első Pannonia Ring-i időmérőjét.

Az elért időeredményekkel mindketten elégedettek lehetnének, Zoli az óriási forgalomban egy tiszta kört sem tudott teljesíteni, de még így is 2:30.556 a legjobb ideje, míg Áron némiképp szerencsésebb volt, két viszonylag tisztább körrel legjobb időeredménye 2:29.303, melyet a logikának némiképp ellent mondva második nekifutásra sikerült elérnie.

De nem lennének igazi versenyzők ha hátradőlve veregetnék saját vállukat. Zoli különösen nehezen dolgozta fel a viszontagságokat, de lehiggadva hosszas tapasztalatcsere keretében keresték a lefaragható tizedmásodperceket.

Sajnálatos hír hogy a V.I.P. Autóval versenyző Rippel testvérek közül Viktor a tegnapi szaltókat követő autóropogtatás után nem tudott elrajtolni, míg a szabadedzésen karter-károkat okozó Ferenc a 16. helyen végzett 2:35.672-es idejével.

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr572038299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása