Bibibííí, van saját fagyink!

Címkék: csapat proex

2010.05.29. 18:26

A mai világban sokan sokféle képpen vélekednek az internetről. Vannak akik úgy vélik elidegenít én úgy gondolom inkább kinyitja a világot és összehoz.

Az ismeretek eme mérhetetlen tárháza a kapcsolatteremtés legegyszerűbb, és leggyorsabb felülete. Az interneten rengeteg dolgot megtalálhat az ember, például gasztro-blogokat, amit nagyban segít az is ha az ember párja történetesen a garffyka.blogspot.com „tulajdonosa”.

És mit keres ez a téma egy motorsport csapat oldalán?

A válasz az, hogy így ismertük meg MAX-ot, a közkedvelt gasztro-bloggert, a maxkonyhaja.blogspot.com üzemeltetőjét a Gyenesdiási Bringatanya fagylaltozó egyik tulajdonosát, szívét-lelkét, mozgatórugóját.

Ezen a ponton még mindig nincs különösebb kapcsolat a fagyi és az autók között, hát ezért folytatom. Az emberek többsége kedveli a finom fagylaltot, ha mind ezt a kerékpárút mellett (innen a név bringatanya) a ház specialitásának számító fantasztikus gyömbéres limonádé társaságában fogyaszthatja az külön élmény. Nekem egy gyenesdiási blogger-találkozó során volt szerencsém az élményhez. Az estébe nyúló folyamatos étkezések közben – Max nem csak fagyit tud ám készíteni, a konyhaművészet minden hangszerén játszik, húsoktól a tésztákig - szóba került, hogy mi lenne, ha készítene egy narancs-kék fagyit. Na ugye már közeledünk!

Én bizony ezt már el is felejtettem, Ő viszont nem! Csütörtökön felhívott, hogy ha gondolom menjek át a Bringatanyára, kész a fagyi :)

Röpke fejszámolás, Ostffyasszonyfa Gyenesdiás cirka 78 km, kétszer, hát persze azonnal indulok.

Érkezés után a csapat szeretettel fogadott és a kánikulai nap után munka közben egy pillanatra megállva hálával emlegették MAXot. Az, hogy milyen volt a fagyi, nem tudom, nekem nem jutott, talán holnap beugrok Gyenesdiásra, vagy csak nézegetem a képeket a maxkonyhaja.blogspot.com-on.

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr82040792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása