ProexSport: IMG 8335

Mi mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobb eredmények elérése mellet családias, jó légkörben, igazán jól érezzük magunkat.

Ez itt a Pannonia Ringen sem volt másképp. Szombati ebédünket és (a mennyiségből következően) egyben vacsoránkat  a Suzukival versenyző Lévai Zoli édesapjának Lévai Csaba úrnak és segítőjének, Deme Misinek köszönhettük.

A felhasznált alapanyagok órákig tartó előkészítése után a kánikulában hősiesen főzték és ízesítették a fortyogó bográcsban puhuló malacságokat és marhaságokat.

Köszönjük!

És nem csak mi. hanem mindenki, akit arra hozott a jószerencséje (és az orra, mert az illatok a teljes boxutcát belengték felülírva még a 106-os üzemanyag szagát is), teli tányért, friss kenyeret és kanalat kapott a kezébe.

Asztalunknál sok barát megfordult ,így tettek a megszámlálhatatlan Guiness rekordot tartó ,és folyamatosan új, lenyűgöző produkcióra készülő Rippel fivérek . A sztárok korábbi Suzukis produkciójáról már az RTL Klub Fókusz című műsorából már mindenki értesülhetett, de mi is beszámoltunk az „attrakciókról”.

Reméljük a ma kora este is hasonlóan jó szájízzel térünk haza az ostffyasszonyfai táborozásból.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr942041869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása