ProexSport: IMG 8473

A zárónapi programot a kistúra autók időmérő edzése nyitotta, ahol Dr. Grigalek Gábor révén voltunk érdekeltek.

A kerék- és fékátmérő dilemma közeledik a megoldáshoz, úgy tűnik, hogy a nagy kerék-nagy fék, kis kerék-kis fék megoldások közül a harmadik variáció kezd működni: nagy kerék–kis fék. Doki a korai ébresztő után a kategória negyedik helyére hozta be a kis Cliot, ideje 2:14.831. 

A Kalaschnikow Nagytúraautó Bajnokság időmérőjén Horváth Zsolti nem tudta megismételni a korábbi remek teljesítményét és „csak” második lett. A csak azért idézőjeles, mert a tegnapi futamon felmerült váltóproblémát megfelelő alkatrész hiánya miatt nem sikerült orvosolni. Még utcai körülmények között is problémás, ha a váltásoknál ki kell hagyni a harmadik fokozatot, hát még egy időmérőn vagy versenyen! Tehát ez a köridő (2:00.416) még nagyobb teljesítmény mint a tegnapi 1:57.521.

ProexRobi is gyorsult, a mai ideje 2:07.027, ami a kategória 10. rajthelyét jelenti. A tegnapi ütközés után, ami a futóművet érintette, Robi tréfásan megjegyezte, hogy „így még jobb is, mert nem olyan direkt a kormányzás”.

Most egy kis szünet következik, a délutáni versenyek eredményével később jelentkezünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr832041698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása