A történet még Salzburgban kezdődött.
Zoli és autója a karambol után kissé elhidegültek egymástól, harag és ellenszenv ugyan nem volt,de a kapcsolat már nem volt a régi.
 
Itt jött a képbe a harmadik fél: Füge Krisztán.
Az eleinte csak kölcsönös szimpátián alapuló kapcsolat lassan de biztosan lángoló szerelemmé formálódott amire (igen korrekt módon) Zoltán is áldását adta.
 
És hol itt a happy-end - kérdezhetnénk.
Szerencsére Zoli sem sokáig maradt „magányos”, hisz feltűnt a színen Anikó! A kapcsolat komolyságát mi sem bizonyítja jobban, mint az hogy Anikó is beállt a sorba, sztárallűrjeit levetkőzve magára öltötte a csapat narancs, kék, ezüst ruháját.
Külső szemlélőként, jó látni a harmóniát és a gondoskodó szeretetet, ami kettőjükről sugárzik és a rövid idő alatt kialakult teljes összhangot.
Füge Józsi fanyar humorú, igazi társasági ember, fia Krisztián nálunk tanult meg vezetni és indult el a versenyzővé válás rögös útján. Talán egy-két év múlva a fiatalember már a gyorsasági autós mezőnyt színesíti. Addig is a Zolitól megvásárolt autó helyreállítása után a csapatnál marad és az idei versenyszezonra szezonra bérbeadásra kerül. Azt már megírtuk korábban, hogy az Akademia Control 2000 kft. fő tevékenységi köre az autóbuszok, teherjárművek lakatos és fényezési feladatainak elvégzése továbbá több autóbusz márka hivatalos márkaszerviz tevékenységének ellátása, biztosítási ügyintézés és eredetiségvizsgálata. Azt hiszem ezek után nem nehéz kitalálni, hogy „Anikó”, „Mancika” és a többiek kinek köszönhetik, hogy visszanyerték remek formájukat, és ragyogó megjelenésüket.
Füge Krisztián az édesapjától az autót megkapta ajándékba, de a közös versenyzésükhöz az atyai áldásra még legalább egy évet várnia kell.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr632642470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása