Ébredés

Címkék: emberek csapat proex slovakia ring

2010.06.26. 09:35

Az esti hűvösebb időjárás ellen szép új pulóvereinkkel védekeztünk míg a leírhatatlan mennyiségű szúnyog inváziója ellen egy kisebb lélekszámú fejlődő ország éves vegyszerkészletének felhasználásával küzdöttünk, és a füstölők illatától igazi ázsiai hangulatban szenderültünk álomba. Jelentjük mind két fronton komoly sikereket értünk el, senki sem szerzett fagyási sérüléseket és minimális véráldozattal túléltük az éjszakát.

ProexSport: DSC00963

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kora hajnali eső után derűs, langymeleg reggelre ébredhetett a boxutca népe, az egyetlen tényező ami negatívan befolyásolja a napindítást az a sátrakat magával ragadó már-már viharos erejű szél.

Csapatunk minden tagja túl van az ébredéshez elengedhetetlen kávén és a könnyű reggelin. Az éghez hasonlóan mindenki derűsen készül az első suzukis szabadedzésre és az azt követő kvalifikációkra.  

ProexSport: DSC00959

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr902111046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása