Köszönöm!

Címkék: játék emberek proex

2010.07.15. 00:25

"Szeretném megköszönni a szüleimnek, a rendezőmnek, és természetesen köszönöm az Akadémiának!" Ismerős?

Ez volt az első gondolat ami eszembe jutott a játékunk értékelése kapcsán.

Én is a köszönet szavaival kezdem, szeretném megköszönni játékosainknak a részvételt, azt a remek küzdelmet és kitartást és aktivitást amivel belevetették magukat játékunkba. A komolyságot jelzi hogy volt olyan eset amikor két másodperc döntött az elsőségről.

Szeretném továbbá megköszönni partnereinknek, hogy ajándék felajánlásaikkal nívóssá tették ezt a játékot. Reméljük a folytatás is ilyen sikeres lesz, és a több tálca Kalaschnikow Energy Drink, az általunk a versenyautókban is használt Igol motorolaj, a Technolit ajándékcsomag, a logospolok.hu által készített csapat poló/pulóver, és természetesen a két legértékesebb ajándék további fanokat csábít játékra.

Lássuk a számszerű erdeményeket:

1. Beugeot - 182 pont
2. McGregor - 128 pont
3. Milu - 103 pont
4. Bazsa - 100 pont

A nyereményeket Július 26.-ától előzetes egyeztetés után személyesen lehet átvenni a csapat bázisán, vagy külön kérésre postázzuk. A személyes átvételt különösen McGregor és Bazsa számára lehet érdekes hisz a Kalaschnikow Energy Drink képviseletében Urbán Zsuzsától vehetik át a megérdemelt jutalmat (ami már önmagában is nyeremény), Beugeot és Milu be kell érjék ProexRobival. A személyes átvétel során lehetőség lesz néhány közös fotó élkészítésére is és „üléspróbára” is.   

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr942152553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása