Ha az elsőre nem is egyértelmű, mi tényleg egy autóversenyzéssel foglalkozó csapat vagyunk! Annak, hogy egy hónapja semmi közvetlenül a versenyekhez köthető információ nem jelenik meg az oldalunkon, az sem a véletlen, hanem az igen szellős versenynaptár műve.

Ez a helyzet mégis jobb mint tavaly amikor a verseny előtt két héttel még nem lehetett tudni megrendezik-e az aktuális fordulót. Idén tudtuk előre, hogy lesz két hónap – ízlelgessük egy kicsit - két hónap szünet.

Ennek köszönhetően nem csak a munkákat de kivételesen még a szabadságokat is sikerült előre fixálni. A gond csak most kezdődik, hiszen még mindig harminc nap van a Pannoniaringi versenyig! Szörnyű!

Mi itt a műhelyben találunk magunknak feladatot, lehet kamiont „tunningolni”, takarítani.
De hogy szegény versenyzőink, akiknek mégsem adhatunk szerszámot a kezükbe, hogy csak egy kicsit is az autóik közelében legyenek (bár egy próbát megérne), mivel töltik az időt és hogyan élik meg a hosszú adrenalin-mentes időszakot, arról beszéljenek Ők maguk. Elsőnek Robit kérdeztük, videó hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr792176892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása