Mindig is fontosnak tartottuk a tehetségek felkutatását és elindításukat a világhírnév felé.

Így kerülhetett sor Gáspár Zsolt bemutatkozására és első versenyautós szárnypróbálgatásaira az örkényi aszfaltcsíkon. Ha valakinek ismerős a név, az sem véletlen, hisz Zsolt bátyja, Gáspár Csaba a Duna Autó Autós Gyorsasági Bajnokságának F-2000-es kategóriájában sorra aratja győzelmeit ex-WTCC-s Alfájával. Az már elsőre bebizonyosodott, hogy édesapjuk támogatásának köszönhetően családon belül is éles verseny várható, ugyanis Zsolt meggyőzően terelgette a egyhatos Astrát.

A másik Astránk volánja mögé Füge Krisztián ülhetett, aki korábban gokartban edződött és most második alkalommal vezethetett "váltós" autót. A kitartó gyakorlásnak köszönhetően a nap végére sikerült elérni, hogy Krisztián az autó kezelésén túl már ProexRobi instrukcióira is tudjon koncentrálni, tette mindezt olyan sebesség mellett, hogy méltán büszke édesapját a rosszullét környékezte.

A mi Zolinkon pedig olyannyira elurakodtak az elvonási tünetek, hogy kénytelen volt időt szakítani egy lendületes csapatásra az Euroringen.

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr712217761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása