Már többször mondtuk, hogy nagyra törő terveinkben több VLN és más hosszú távú versenyen való indulás szerepel. Mivel a magyar pályákon az endurance verseny ritka vendég, kénytelen-kelletlen felkötjük az úti batyut és nekivágunk az európai portyázásnak.

De ne szaladjunk ennyire előre, a bajnokság soron következő és egyben záró futamára a festői környezetben fekvő Salzburgringen kerül sor. Ennek köszönhetően elérkezett az idő, az ausztriai kiruccanással elkezdhetjük a felkészülést a hat, hét, nyolcszáz kilométeres utazásokra.

Petire és Lajosra éppen ezért fokozott terhelés vár, hisz nem csak az élményautós programokra kell felkészíteni az Opeleket és a Suzukit, hanem a versenyautók mellett a többi vasat is át kell nézni, üzembiztossá tenni.

A másik nagy probléma, hogy takarékossági okokból a versenyzői pihenőt, öltözőt magában foglaló Canter az állomáshelyén marad, így rengeteg rakodásra alkalmas helyet veszítünk.

Ez azért is sarkalatos probléma mert a távolság miatt éppen most kellene a létező összes alkatrészt és Péter által összegyűjtött „még kellhet, jó ha itt van” ládát magunkkal cipelni.

És ez a kellemetlenségek sorában nem minden!

Három szálláshelyet is veszítünk, de mindig megoldottuk a kihívásokat, most sem lesz másképp.

A felkészülés itt az interneten is elkezdődött, elkezdtük gyűjteni az információkat a pályáról és környékéről. A kutakodást itt kezdtük http://www.salzburg.info/hu/ -; megígérjük, ha az autók is úgy akarják – lesz minimum három egybefüggő szabad óránk – néhány, a városról készült képpel mi is szolgálunk majd.

Akit a pálya érdekel keresse fel a http://www.salzburgring.com/ -ot ahol még web cam -et is talál, sőt itt még a pályához közeli szálláshelyek listája is fellelhető.

A tervezett időterv a következő:

 

Szombat/Saturday, 25.09.2010

 

Suzuki Motorsport Cup / Genex Suzuki Bio Cup Időmérő edzés                 9:10-9:40

 

Suzuki Motorsport Cup / Genex Suzuki Bio Cup 1. Verseny                   14:00-14:50

 

Vasárnap/Sunday, 26.09.2010

 

2 órás hosszútávú verseny túra autók Időmérő edzés                             8:30-8:55

 

Suzuki Motorsport Cup / Genex Suzuki Bio Cup Warm up                          9:15-9:25

 

Suzuki Motorsport Cup / Genex Suzuki Bio Cup 2. Verseny                    10:45-11:35

 

 

2 órás hosszútávú verseny túra autók Warm up                                 11:40-11:50

 

2 órás hosszútávú verseny túra autók Verseny, 2 óra                          15:00-17:00

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr662311729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása