Az Alerant Endueance Team Lotusa Burkus Egonnal a volán mögött a kategória előkelő második, és az abszolút értékelés tizenharmadik helyén tanyázik.

Egont Áron váltja majd és egy fékbetét cserével és két perces tankolással kezdi meg a saját etapját. Mivel ez idő alatt a vetélytársak várhatóan egy kört megtesznek, és Áronnak hideg gumikon kell teljesíteni az első két kört minden bizonnyal alaposan átrendeződik a sorrend.

Igen kautikus körök következnek majd hisz a kategória társak üzemanyag tankja és az autók fogyasztása igen hasonló ezért pillanatról pillanatra változik majd az állás.

A stratégia továbbra is az, hogy minél inkább kímélni a gumit, kevés üzemanyagot használni és szerelés nélkül megúszni az aktuális etapot.

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr212357865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása