Eljött a pillanat amikor végre egyértelműen ki kellet mondanunk régi hű bajtársaink már nem alkalmasak a további frontszolgálatra.

Némi nosztalgikus keserűséggel ProexRobi úgy határozott, hogy Opeljeink bajnoki futamon már többé nem állnak rajthoz.

Mi soha nem feledkezünk meg barátainkról és ez igaz sokat, hatalmas csatát látott „veterán” versenyautónkra is!

Teljes műszaki felújítás után, mely kiterjedt a futómű, motor és a váltó alkatrészeire is és a narancs-kék színű fényezésre - pazarabban néznek ki, mint új korukban -, a jövőben a frontvonalak mögött, a hátországban teljesítenek az egész csapat szempontjából igen fontos szolgálatot.

Feladatuk céges csapatépítő tréningeken, vagy vállalati élményautóztatásokon bizonyítani, hogy ha meghallják a bokszutca-nyitást jelző kürtszót, még mindig feltámad bennük a harci mén és a pályán száguldva képesek mosolyt vagy döbbenetet varázsolni „lovasaik” arcára.

Versenytapasztalattal bíró pilótáink vezetésével tartott rövid elméleti és kicsit hosszabb gyakorlati oktatás után, azok akik megfelelően teljesítenek, átvehetik az irányítást vagyis a kormányt. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy végül mindenki eljut az önálló vezetésig, hisz remek korrepetítoraink vannak. Egy igazi versenypályán egy igazi versenyautót vezetni még akkor is óriási élmény, ha sofőr utcai autójának teljesítménye meghaladja az Astráét. Ezt garantáljuk!

A biztonságot növeli, hogy minden autó folyamatos rádiókapcsolatban van egymással és az őket segítő „oktatóval”. Ezen autóztatások keretein belül lehetőség van magas szintű catering szolgáltatás igénybevételére, és a teljes „elit alakulat katonáinak felvonultatására” is.

Örülünk, hogy ezek a remek versenyautók nem lettek az enyészetéi, és bízunk benne hogy még jó néhány évig a csapatunk szolgálatában állhatnak majd, sok-sok emberrel megismertetve az autóversenyzés élményét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr571836544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása