Mivel itt a műhelyben mindenki, akinek nem csavar-kulcsban végződik a karja, több napja ezt matricázza a versenyautókra, sajnos nem titkolhatjuk tovább, hogy új főtámogatónk a Kalaschnikow Energy Drink.

Míg a Renaul F1 Team egy másik klasszikus orosz márkát, a Ladát hirdeti, mi egy még tradícionálisabb nevű termék színeiben szereplünk az idei szezonban. Az egyetlen párhuzam a az ismert fegyvergyár sajnos világszerte kelendő produktuma és a Kalaschnikow Energy Drink között, hogy mind a kettő ijesztően hatásos.

Az idei szezonban a teljes flottánk Kalaschnikowba öltöztetett géptetővel rajtol el, a Kalaschnikow Energy Drink megjelenik majd a csapatruházaton és a kamionunkon is.
A tavalyi bajnok Ferrarin is feltűnik az egységes arculat jegyében a Klaschnikowos géptető (tudjuk, hogy az a csomagtérfedél, de így jobban hangzik), míg a "kisebbik" Clio és a hosszabb pihenő után visszatérő V6-os zászlóshajó teljes harci díszét meghatározza a Kalaschnikow Energy Drink.

A szóban forgó szikrázó páncélzatot hamarosan teljes pompájában, rendhagyó formában megtekinthetitek itt az oldalon, illetve élőben a nemsokára következő hungaroringi nyilvános tesztnapon, április 6-án.

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr161877906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása