A kedvezőtlen gazdasági környezet ellenére folytatódik az együttműködés a Pet-Pack Kft. és csapatunk között.
 
Mint ahogy az már 2010-ben látható volt, autóink géptetejét (a Ferrari és a Clio v6 esetében csomagtérfedelét) KALASCHNIKOW Energy Drink matrica foglalta el és ez idén sem lesz másképp. A két Clion és a szállító kamionok oldalán is megmarad a Kalaschnikow Energy Drink hirdetés.
 
További örömteli hír, hogy a Pet-Pack Kft. a közös munka sikerén felbuzdulva tovább növeli szerepvállalását csapatunknál és a honi autósportban. Ennek egyik része, hogy a PROEX Sport 2011-ben a főtámogató nevével kiegészült csapatnéven, PROEX KALASCHNIKOW ENERGY TEAM-ként vág neki a versenyszezonnak. 
 
Ami változatlan: a nagytúraautók 2011-ben a tavalyi évhez hasonlóan ismét a KALASCHNIKOW Energy Drink nagy túraautós bajnokságban szerepelnek majd. Ami viszont újdonság, hogy a belépő kategóriának számító Suzuki kupa autóin is feltűnik majd a vörös csillagos márka, sőt az autók tetején a Pet-Pack Kft. zászlóshajójának számító minőségi magyar ásványvíz, a Visegrádi Ásványvíz logója díszeleg majd. 

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr682687559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása