A szerencsének ehhez semmi köze

Címkék: szponzor proex

2010.07.05. 17:19

Kihasználva a kánikulát - vagyis azt, hogy a vízpartokon kívül sehol nem történik semmi - eredményt hirdetünk.

Július 15-én összegezzük hírfigyelő játékunk eddigi bejegyzéseit. Azok kedvéért akik később csatlakoztak hozzánk, a játék leírása röviden: a csapat hírcsatornáin megjelenő új bejegyzéseket a fórum erre létrehozott topicjába kell beírni, amit a gyorsaság függvényében három, kettő, illetve egy ponttal értékelünk.

Ígéretünkhöz híven a nyerteseket értékes nyereményekkel jutalmazzuk.
Partnereink jóvoltából a negyedik helyezett átvehet egy tálca Kalaschnikow energiaitalt a cég képviselőjétől. Megoldható lenne a postázás is, de szívből ajánlom a személyes átvételt.
A harmadik legtöbb pontot szerző egy tálca Kalaschnikow energia ital mellé a Technolit által felajánlott ajándékcsomagot is kap.
Így nyaralás előtt az autója is együtt örül második helyezettünkkel egy tálca Kalaschnikow energiaitalnak, a Technolit-csomagnak és négy liter extraminőségű Igol motorolajnak, amivel a mi versenyautóink is működnek.
És hogy az őszi fordulóra is megmaradjon a lelkesedés, az első helyezett már bizony két tálca energiaitalt, Technolit csomagot, négy liter Igol motorolajat, valamint egy ebédmeghívást a Racing Club Cafe-ba és egy csapatpólót kap!
Előzetes egyeztetés után annak aki meg tudja oldani, javaslom a személyes átvételt a csapat főhadiszállásán.

És ez nem minden! Azt ugye korábban írtuk, hogy ez csak részelszámolás!
Év végén hasonlóan bőkezű ajándék osztást tervezünk, kiegészítve a fődíjjal, ami egy oktatással, autóztatással, és önálló versenyautó-vezetéssel egybekötött élménynap.

De ezen kívül is van még az autóversenyekért rajongó és csapatunk versenyzőiért szorító fanokat boldogító ötletünk, de az egyelőre legyen meglepetés.

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr722131346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beugeot 2010.07.06. 05:47:07

Ez remek ajándék özön!
IV. egy tálca Kalaschnikow energiaital,
III. egy tálca Kalaschnikow energiaital és Technolit által felajánlott ajándékcsomag
II. egy tálca Kalaschnikow energiaital, a Technolit-csomag és négy liter extraminőségű Igol motorolaj
I. két tálca energiaital, Technolit ajándék csomag, négy liter Igol motorolaj, valamint egy ebédmeghívás a Racing Club Cafe-ba és egy csapatpóló!

Ha én nyernék egészen biztosan a személyes átvételt válaszanám! :D
süti beállítások módosítása