Korábban már szó ejtettünk az RCC klubkártyáról, ami számos helyen kedvezményre jogosít fel, és mostantól három újabb elfogadóhelyen hasznos, ha nem felejtjük otthon.

Az első a Grigalek Doki által vezetett Future Clinique szépészeti klinika, a második pedig a szeptember elsején nyitó Il Basilico étterem (VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út 31.), mely a hivatalos megnyitóig kiváló fagylaltokkal várja vendégeit.

Végül de nem utolsó sorban a Proex is belépett az elfoadóhelyek sorába. A Proex Exhaust Technology utcai- és sportkipufogó rendszerek készítésével és javításával foglalkozik, telephelyeink: 1103 Kőér utca 6. illetve 1173 Bujákhida utca 6.

RCC Klubkártyához pedig úgy juthattok, ha játszotok velünk. Minden éppen folyamatban lévő játékunk összesített első három helyezettje klubkártyát kap sok más egyéb értékes ajándék mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr492215262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása