A csapat rendelkezésére álló GoPro kamerákat a versenyek alkalmával csak behatárolt módon van lehetőségünk használni. Most viszont éltünk a lehetőséggel hogy jelentősebb anyagi kockázat nélkül kiaknázzuk a bennük rejlő lehetőségeket.

Ebben remek partnerre találtunk csapatunk két jelenlegi és egy reménybeli versenyzőjében. Végülis számítógépünk és szoftverünk van hozzá, miért is ne csináltunk volna egy izgalmas klippet a ti szórakoztatásotokra.

Ha nem szeretnél több hasonló videót látni vagy csak egyszerűen jobban kedveled az írásos beszámolókat, tudosításokat, semmiképpen ne lájkold. Ha viszont az elkövetkező események mozgóképes beszámolói mellett teszed le a voksod, használd a Facebook tetszésnyílvánításra kifejlesztett fícsörjét és írj kommentet, mert nekünk számít. (Mellékesen megjegyzem, hogy a "lájkol" lassan hivatalosan is magyar nyelvi ige is lehetne)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr12233747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása