Hajnali gondolatok

Címkék: emberek csapat

2010.08.29. 08:22

Reménykedünk.

Ez a reménykedés jelenleg több frontos és már ne is haragudj meg kedves olvasó, de jelen pillanatban imáink elsődleges tartalma nem a videófeltöltésre is alkalmas net kapcsolat hanem csapatunk versenyzőinek névsorolvasása.

Nagyon szeretnénk, hogy Zsolti gyomorfertőzése enyhüljön és végig bírja a futamot -bár biztosan nehéz úgy versenyezni, hogy mivel a bajnoki címét már nem sikerülhet megvédenie ezért nem is szeretne beleszólni Walter és Bódis csatájába.

Nagyon szeretnénk ha az idei évben legalább egy alkalommal úgy sikerülne egy verseny ProexRobinak ahogy azt eltervezte, szeretnénk, hogy a kisebb motorból eredő teljesítményhátránya miatt folyamatosan határon autózása ellenére egyszer különösebb hercehurca nélkül célba érjen.

Nagyon szeretnénk, hogy Norbi száraz körülmények között is kategória elsőséget szerezzen, és ha ez abszolút értékelésben is dobogót érne az csak hab lenne a tortán.

Nagyon szeretnénk, ha Áron legalább megismételné tegnapi teljesítményét amivel autós versenyzői pályafutása legjobb eredményét érte el.

Nagyon szeretnénk, ha egy elégedett Grigalek Gáborral beszélgethetnénk futam után.

Nagyon szeretnénk, hogy Zoli kalandmentes futamot zárjon -de mivel ez a Genex Suzuki Bio Kupa versenyében lehetetlen legalább jól jöjjön ki belőle-. És ha ez nem túlzott kérés és egy mód van, rá előzze meg Áront - bocs Áron, de ez téged is tovább ösztönözne és így legalább lenne két pódiumot érő helyezésünk.

Nagyon szeretnénk - és remélem nem vagyunk telhetetlenek - egy olyan internet szolgáltatást amivel fel tudjuk tölteni a tegnap és ma készült illetve készülő videóinkat.
Bizakodjunk és reménykedjünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr722255767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása