Jön a harmadik tizenkét órás verseny a Hungaroringen, és természetesen most sem marad a futam Proex nélkül.

Eddig kétszer indítottunk autót a versenyen mind kétszer Horváth Zsolti és Ferrari F430 volt a résztvevő, kiegészülve Dr Grigalek Gábor és ProexRobi kettőssel. Idén sajnos másként alakult. 

Kerestük annak módját hogy milyen formában tudunk indulni, ám az idő rövidsége a saját autó hadrendbe állítását már nem tette lehetővé. Szerencsére nem kellett sokáig keresgélni jó technika és remek társaság után. Autót már adtunk bérbe, szerelőt már adtunk kölcsön (Peti az utolsó Dubai 24h versenyen a Bovi csapatát erősítette) most pedig pilótát delegálunk a GFS Repsol Team 12 órás versenyre készülő csapatába.

A két csapat együtműködésének köszönhetően megszületett  az Alerant Informatikai Zrt álltal támogatott Alerant Endurance Team.

Tőzsér Áron ül majd harmadik pilótaként a Lotus vezetőülésébe. A nevek ismeretében a trió ütőképesnek nevezhető, hisz Áron az autó gazdája, Burkus Egon mellett Tim Gábor oldalán száll harcba.

ProexRobi nem is lenne önmaga, ha akár egy versenyre is elengedné versenyzője kezét, és nem „istápolná”, így Egon neki is talált feladatot, Robi a GFS-Proex vegyes csapat stratégiájáért és olajozott működéséért felel majd.

Aki még nem döntötte el, hogy csatlakozik-e hozzánk a félnapos "autóverseny-fesztiválon", azoknak szeretnénk megadni a kezdő lökést a tavalyi versenyen készült videóval:

 

www.24hungaroring.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr872353153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása