Megúsztuk az esőt

2010.09.25. 23:33

A fiúk még javában dolgoznak a sérült autók javításán,nem úgy mint a az osztrák sajtóiroda munkatársai, akik este hatkor befejezettnek tekintették a napot, és bezártak, ezzel nagy mértékben megnehezítve munkánkat. Sajnos az elmúlt éveket tévedésben töltöttük, felültünk a propaganda dezinformációinak és most kell szembesülnünk azzal, hogy a Balkán igenis nyugatra van.

2 óra internethasználat 2 euróba kerül, amit hogy használni tudjunk 500 métert kell gyalogloni akár szakadó esőben és ha 15 percen belül nem használjuk fel, akkor már nem is tudjuk. Azért ennél a PannoniaRing is előrébb van, hogy a Slovakiringről mr szót se ejtsünk.

De szerencsére a pálya és a környezet valamelyest kárpótol a kellemetlenségekért mert a G-Pack Kupa keretein belül lebonyolított Genex Suzuki Bio Kupa hozta az elvárhatót, versenyzőink és a rossz idő ellenére szép számmal kilátogató nézők is élvezték az aszfaltcsíkkon zajló küzdelmeket.

A győzelmet végül a remek taktikának köszönhetően Tim Gábor, a GFS Repsol Team versenyzője egy látványos utolsó körös előzéssel szerezte meg, maga mögé utasítva Ficza Ferencet, Bárkovics Zoltánt és a negyedeik legjobb Major Benedeket.

A fordított rajtsorrendnek köszöhetően a holnapi nap is izgalmas versenyt ígér. 

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr432323385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása