Hajrá Volán!!

2010.09.26. 12:10

Kicsit erőltetettnek tűnhet párhuzamot vonni a Suzuki kupa és jégkorong között de szerintem mégsem egy elvetemült gondolat.

 

 

Nálunk ugyan nincs gól és tilos felszabadítás viszont van bodicsek, ütközés, sportszerű keménység. Na ugye hogy van hasonlóság!

Sőt ezen a hétvégén a SAPA Fehérvár AV19 vagyis az „ Alba Volán” is Ausztriában , közelebbről Linzben vendégszerepel vasárnap 18 órai kezdettel, amit a SportKlub is közvetít!

A szezonnyitó versenyen megismerkedtünk Horváth Andrással, a csapat gyémánt keménységű bekkjével aki Suzuki kupában is kipróbálta magát. Ennek az ismeretségnek és a kialakult jó kapcsolatnak köszönhetően azóta fokozott figyelemmel követjük a Volán szereplését, így innen Salzburgból az EBEL talán legantipatikusabb edzőjének otthonából harsogjuk teli torkból Baluéknak : HAJRÁ VOLÁN!

A bejegyzés trackback címe:

https://proexsport.blog.hu/api/trackback/id/tr802324084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása